Acties

LAZY SUNDAY -- 90 minuten relaxen voor slechts 25 euro

 

Iedere laatste zondag van een maand hebben we een speciale "Zen" behandeling. Zet anderhalf uur lang al uw zorgen opzij en laat u lekker verwennen. Een kwartier full body scrub, een full body massage van een uur en tot slot een gezichtsmaskertje. Het kopje luxe koffie wacht al op u.

 

 

 

 

 

 

 

 

BARBER NIGHT - A fresh cut for cool men

 

 

Iedere donderdag maken we graag ruimte voor coole mannen. Tussen 17.00-22.00 uur is het Barber Night. Unieke behandelingen voor speciale prijzen. En om een beetje de typisch mannelijke sfeer te creƫren, is een Mexicaanse desperado en een Oosterse Sisha inbegrepen. U kunt kiezen uit drie verschillende behandelingen. Bij de Basic Treatment behandelen we uw haar of uw baard. Bij de Full Treatment nemen we uw haar en uw baard onder handen. In de meest luxe behandeling wordt niet alleen uw haar en uw baard verzorgd, maar besteden we extra aandacht aan uw gezicht (blackhead mask, waxing neus, waxing wenkbrauwen, steaming, lotion en dagcreme). De Basic Barbier Treatment kost 17,50 euro. Voor 5 euro extra ontvangt u de Full Treatment. De luxe variant kost 27,50 euro.

 

 

FRIDAY AFTERNOON COCKTAIL

 

Op vrijdagmiddag bekruipt ons al langzaam het weekendgevoel. Dit prettige gevoel willen wij graag onderstrepen met een gratis cocktail voor elke volwassen klant. Een kadootje van ons voor u. Dit presentje bieden we u alleen op vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur aan als u voor meer dan 25 euro aan behandelingen ondergaat.

ADRES

 

Slot Harenlaan 31

6432 JN Hoensbroek (L)

QUEEN OF THE GLAM

Beauty Salon

06-46922466