Beauty

HAIR

BEAUTY

SKIN

RELAX

ROOM FOR BEAUTY

 

Echte schoonheid komt van binnen, Met deze wijsheid kunnen wij alleen maar instemmen. Maar dat impliceert niet dat u geen ruimte heeft om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

 

There is always room for beauty. Every girl should be classy and fabulous.

 

A GIRL SHOULD BE

CLASSY AND FABULOUS

PERMANENTE MAKE-UP, NAGELS, WENKBRAUWEN, WIMPERS, LIPPEN, TANDEN

 

Queen of the Glam is gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up. Pigment wordt door onze artist met een naald in de lederhuid aangebracht. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om wenkbrauwen te verfraaien. Andere mogelijkheden zijn eye-liners, lipliners en fullips. Littekens kunnen worden gecamoufleerd en na een borstamputatie kan met deze techniek een tepelhof worden nagebootst De pigmentatie zal pas na 1-5 jaar vervagen. Gooi de potlood maar weg en zie er altijd goed uit. Ook in de regen, bij het sporten en bij het ontwaken.

 

Mooie handen en nagels zijn jouw visitekaartje. Maar jouw nagels zijn ook het visitekaartje van onze salon. Van oorsprong zijn wij professioneel nailstylist. En onze roots zullen wij nooit verloochenen. Nog steeds maken wij gepassioneerd prachtige nagelcreaties. Leuk gekleurd of transparant. Lang of kort. Want het is een fabel dat mooie nagels ook altijd lange nagels zijn.

 

 

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk wenkbrauwen zijn voor je schoonheid en uitstraling. Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend. een kleine verandering kan een groot verschil maken. Met ons brede scale aan wenkbrauwbehandelingen zorgen wij er voor dat het verschil positief opvalt.

 

Mooie wimpers zien er vol en lang uit. Met een stevig volume, de juiste lengte en een passende vorm worden de ogen nog mooier en sprekender. Wij zorgen voor volle wimpers die er natuurlijk uitzien. Jij zorgt voor die prachtige oogopslag.

 

Een witte glimlach ziet er niet alleen fantastisch uit. Het is ook aantrekkelijk. charmant en opwindend. Alleen een bezoek aan Queen of the Glam scheid je nog van zo'n stalend witte lach.

 

Ja, de echte schoonheid komt van binnen. Maar wij zorgen ervoor dat je bij elke gelegenheid ook van buiten straalt.

 

.

SERVICE

  • Alleen op afspraak

 

ADRES

 

Slot Harenlaan 31

6432 JN. Hoensbroek (L)

QUEEN OF THE GLAM

Beauty Salon

06-46922466