Voorwaarden

QUEEN OF THE GLAM - VOORWAARDEN

 

Queen of the Glam heeft niet zo heel veel voorwaarden. Bij ons staat het klantbelang altijd voorop. En wij zullen er ook alles aan doen om u tevreden te stellen. Natuurlijk binnen de grenzen van redelijkheid. Daarom ontkomen wij er niet aan een aantal zaken vooraf volledig duidelijk te maken.

 

Allereerst de no-shows. Queen of the Glam werkt uitsluitend op afspraak. Voor elke afspraak reserveren wij exclusief voor u de behandelruimte en staat er een professional voor u gereed. Het kan altijd gebeuren dat u een keer verhinderd bent en niet kan verschijnen op de gemaakte afspraak. We waarderen het enorm als u ons dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren laat weten. Dan kunnen wij nog een nieuwe klant inplannen. Indien u de afspraak later annuleert of zonder kennisgeving niet komt opdagen op de afspraak, zullen wij u de helft van de prijs van de gemaakte afspraak in rekening brengen.

 

Daarnaast zijn wij ook helder over onze maximale aansprakelijkheid. Die is gemaximeerd op de prijs die u voor de behandeling heeft betaald.

 

Indien u een afspraak bij ons maakt of een behandeling ondergaat, stemt u in met deze voorwaarden.

SERVICE

  • Alleen op afspraak

 

ADRES

 

Slot Harenlaan 31

6432 JN Hoensbroek (L)

QUEEN OF THE GLAM

Beauty Salon

06-46922466