Beauty

QUEEN OF THE GLAM

.                 Beauty Salon

06-46922466 

HAIR

BEAUTY

SKIN

RELAX

ROOM FOR BEAUTY


Echte schoonheid komt van binnen, Met deze wijsheid kunnen wij alleen maar instemmen. Maar dat impliceert niet dat u geen ruimte heeft om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.


There is always room for beauty. Every girl should be classy and fabulous.


A GIRL SHOULD BE

CLASSY  AND FABULOUS

PERMANENTE MAKE-UP, NAGELS,  WENKBRAUWEN, WIMPERS, LIPPEN, TANDEN


Queen of the Glam is gespecialiseerd in het aanbrengen van  permanente make up. Pigment wordt door onze artist met een naald in de lederhuid aangebracht. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om wenkbrauwen te verfraaien. Andere mogelijkheden zijn eye-liners, lipliners  en fullips. Littekens kunnen worden gecamoufleerd en na een borstamputatie kan met deze techniek een tepelhof worden nagebootst De pigmentatie zal pas na 1-5 jaar vervagen. Gooi de potlood  maar weg en zie er  altijd goed uit. Ook  in de regen, bij het sporten en bij het ontwaken. 


Mooie handen en nagels zijn jouw visitekaartje. Maar jouw nagels zijn ook het visitekaartje van onze salon. Van oorsprong zijn wij professioneel  nailstylist. En onze roots zullen wij nooit verloochenen. Nog steeds maken wij gepassioneerd prachtige nagelcreaties. Leuk gekleurd of transparant. Lang of kort. Want het is een fabel dat mooie nagels ook altijd lange nagels zijn.     

Vaak  wordt onderschat hoe belangrijk wenkbrauwen zijn voor je schoonheid en uitstraling. Wenkbrauwen zijn gezichtsbepalend. een kleine verandering kan een groot verschil maken. Met ons brede scale aan  wenkbrauwbehandelingen zorgen wij er voor dat het verschil positief opvalt.


Mooie wimpers zien er vol en lang uit. Met een stevig volume,    de juiste lengte en een passende vorm worden de ogen nog mooier en sprekender. Wij zorgen voor volle wimpers die er natuurlijk uitzien. Jij  zorgt voor die prachtige oogopslag.


Een witte glimlach ziet er niet alleen fantastisch uit. Het is  ook   aantrekkelijk.  charmant en opwindend. Alleen een bezoek aan Queen of the Glam scheid je nog van zo'n stalend witte lach.


Ja, de echte schoonheid  komt van binnen. Maar wij zorgen  ervoor dat je bij elke gelegenheid ook van buiten straalt.


.       

SERVICE

  • Alleen op afspraak


ADRES


Slot Harenlaan 31

6432 JN. Hoensbroek (L)

06-46922466

QUEEN OF THE GLAM

Beauty Salon