Hair

QUEEN OF THE GLAM

.                 Beauty Salon

06-46922466 

HAIR

BEAUTY

SKIN

RELAX

HAIR

STYLING


Waar het om gaat is dat gezicht, uitstraling en haarstijl op elkaar zijn afgestemd. Eigen stijl en persoonlijkheid moeten als het ware onderstreept worden en haar is daarbij belangrijk.


Je mag van ons verwachten dat we op de hoogte zijn en blijven van de laatste haartrends en nieuwste ontwikkelingen.

HAIRSTYLING

THE WAY YOU WANT IT

WASSEN, KNIPPEN, KLEUREN, FOHNEN, STYLEN


Nieuwe trends op het gebied van haarmode is de grote passie van Queen of the Glam. In onze gezellige salon kunt u terecht voor de laatste trends op het gebied van haarmode. Hier bent u aan het juiste adres voor een "cut & colour" die aan uw wensen voldoet.  Goed knippen is een vanzelfsprekendheid, Maar haar zo knippen dat het perfect past bij de persoonlijkheid en uitstraling van de klant, dat kan Queen of

the Glam als geen ander.

Prachtig haar is een sieraad. Maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Heb je last van pluizig en onhandelbaar haar? Verwen jezelf dan met een keratine behandeling bij Queen of the Glam. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model. Wil je het haar weer van een frisse, krachtige kleur voorzien? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. We beheersen de Ombre, Balayage en Strobing technieken tot in de perfectie. We adviseren je vanzelfsprekend welke kleuren  mooi bij je huidskleur en ogen staan. Altijd al een volle bos  haar willen hebben, maar geen geduld om het te laten groeien?  Dan zijn onze haarverlengingen  de oplossing. 

SERVICE

  • Alleen op afspraak

ADRES


Slot Harenlaan 31

6432 JN. Hoensbroek (L)

06-46922466

QUEEN OF THE GLAM

Beauty Salon