Voorwaarden

QUEEN OF THE GLAM

.                 Beauty Salon

06-46922466 

QUEEN OF THE GLAM - VOORWAARDEN


Queen of the Glam heeft niet zo heel veel voorwaarden. Bij ons staat het klantbelang altijd voorop. En wij zullen er ook alles aan doen om u  tevreden te stellen. Natuurlijk binnen de grenzen van redelijkheid. Daarom ontkomen wij er niet aan een aantal zaken vooraf volledig duidelijk te maken.


Allereerst de no-shows. Queen of the Glam werkt uitsluitend op afspraak. Voor elke afspraak reserveren wij exclusief voor u de behandelruimte en staat er een professional voor u gereed. Het kan altijd gebeuren dat u een keer verhinderd bent en niet kan verschijnen op de gemaakte afspraak. We waarderen het enorm als u ons dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren laat weten. Dan kunnen wij nog een nieuwe klant inplannen. Indien u de afspraak later annuleert of zonder kennisgeving niet komt opdagen op de afspraak, zullen wij u de helft van de prijs van de gemaakte afspraak in rekening brengen.


Daarnaast zijn wij ook helder over onze maximale aansprakelijkheid. Die is gemaximeerd op de prijs die u voor de behandeling heeft betaald.


Indien u een afspraak bij ons maakt of een behandeling ondergaat, stemt u in met deze voorwaarden.

SERVICE

  • Alleen op afspraak


ADRES


Slot Harenlaan 31

6432 JN  Hoensbroek (L) 

06-46922466

QUEEN OF THE GLAM

Beauty Salon